Canvas (mat)

Kunst op canvas wordt geprint op canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt opgespannen over een houten frame. Canvas heeft een mooie kleurweergave en een matte uitstraling. 

De dikte van het frame is 18 mm.

Wordt geleverd inclusief ophangsysteem.


canvas kunstwerkDibond (mat)

Kunst gedrukt op dibond ziet er geweldig uit. Kleuren zijn zeer mooi en de print heeft een matte uitstraling. Deze stevige, weerbestendige materiaalsoort bestaat uit twee lichtgewicht aluminium toplagen met daartussen een harde kunststof kern. Dibond is voor gebruik binnen en buiten.

Wordt geleverd met een ophangsysteem.

Kunst op dibond

Geborsteld Aluminium (RVS look)

Een stevige, weerbestendige materiaalsoort welke bestaat uit twee lichtgewicht aluminium toplagen met daartussen een harde kunststof kern. De toplaag heeft een geborstelde structuur met een antraciet glanzende uitstraling (RVS-look), ook wel brushed of butler finish genoemd.

Het materiaal is voor gebruik binnen en buiten. 

Wordt geleverd met een ophangsysteem.

 

Muurcirkel geborsteld rvs

Plexiglas (glans)

Houd je van chique en wil je een luxe sfeer in huis creëren? Kies dan voor een werk op het materiaal plexiglas.

Plexiglas is glimmend en staat bekend om zijn prachtige kleurweergave 

Wordt geleverd met een ophangsysteem.

Muurcirkel van plexiglas

Textielframe met doek

Een stijlvol aluminium frame van 19mm dik. Je kan kiezen uit een zwart, wit of zilver frame. Je gekozen design wordt afgedrukt op een stof. Kies jij voor Dekostof of Velours? Het doek bevestig je eenvoudig in het frame.  

textielframe

dekostof

Dekostof (mat)

Soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling.

Velours

 

Velours (glans)

Hoogwaardig polyester met lage pool, waardoor het fluweelzacht aanvoelt. De zijdeglans zorgt voor een luxe uitstraling.

 

Akoestisch paneel


De AcousticPro® panelen absorberen en isoleren geluidsgolven. Bij de panelen is de geprinte stof verlijmd met akoestisch materiaal. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

Wordt geleverd met een ophangsysteem.

Akoestisch paneel met print

 

Muurcirkel behang (Gekkotex)

Muurcirkel behang (Gekkotex)

Zelfklevend behang van Gekkotex. Dankzij de lage aanvangskleefkracht kan Gekkotex zeer eenvoudig gemonteerd en geherpositioneerd worden. Door het textielweefsel is Gekkotex scheur- & kreukvrij. Kan tot één jaar ná montage zonder lijmresten verwijderd worden.

Je krijgt een optimale hechting bij een vlakke ondergrond. Wanneer er verf op de muur zit, dan is het belangrijk dat deze verf geen coating/siliconen bevat.

Muurcirkel behang