Retour- en restitutiebeleid:

Niet tevreden met je bestelling? Je mag deze binnen 30 dagen zonder opgave van reden retourneren. Meld je retour aan via deze link. Graag je ordernummer op de verpakking vermelden en het pakket terugsturen naar:

 

House of Posters

De Flier 3312

6605 ZG Wijchen

Wij vergoeden je uiterlijk 7 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen en gecontroleerd. 

*Cadeaubonnen kunnen niet retour worden gestuurd en zijn ook niet inwisselbaar voor geld.

Voorwaarden voor retourzendingen:

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:

  • De goederen zijn gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen onbeschadigd zijn
  • De goederen zich voor zover mogelijk bevinden in de originele verpakking

Goederen retourneren

Je bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. House of Posters is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan tijdens retour zenden of wanneer een koeriersdienst een pakket kwijtraakt. Je kan schade en verlies verzekeren bij het de pakketdienst.

Groot formaat retourneren

Een groot formaat pakket retourneren kan niet altijd als particulier via vervoerders als PostNL of DHL. Je kan op de websites van de vervoerders zien welk formaat je maximaal kan versturen. Is het pakket groter dan deze afmetingen dan kan je hiervoor zelf een koeriersdienst inschakelen. Wij kunnen je retour ook inplannen via de koeriersdienst die wij gebruiken voor grote pakketten. De kosten hiervoor zijn €29,-. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Heb je een beschadigd product ontvangen?

Stuur enkele foto's van de beschadiging en de (onbeschadigde) verpakking naar info@houseofposters.nl. Nadat is vastgesteld dat de beschadigingen buiten de schuld van de klant om zijn gebeurd, ontvang je doorgaans binnen 5 werkdagen een nieuw product.

Contact

Als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan per e-mail contact met ons op via: info@houseofposters.nl